Venø Dyner og Puder

Dyne- og pudeserie i god kvalitet, der er særdeles slidstærk og opfylder de fleste behov i forhold til at få en god nattesøvn. Sortimentet består af en 1-kammer pude samt enkeltdyner i standard og ekstra længde.

 

 


 

Andedun

100% bomuld

Cambric

TC 233

 


Danske Øer

Quilts of Denmark® hylder de danske øer, med dejlige dyner og puder i den bedste kvalitet. Alle dyner og puder i Ø-serierne fremstilles på dynefabrikken i Vamdrup, der ligger 15 km syd for Kolding.

Se alle Ø-sortimenterne her

 


VENØ

- Limfjordens hjerte

Sjælen falder til ro ved synet af fjorden, der ligger blank og blå om øen. Venøfærgen tager futtende imod med åbne arme og fører en fra fastlandet til færgelejet på Venøs sydspids. To minutter tager det. Længere tid skal der ikke til, før man fornemmer den særlige stemning.

 

På nordspidsen af øen sikrer reservatet Nørskov Vig, at klyder samt hav- og dværgterner har fred i yngletiden og giver en fin rasteplads til hvinænder og skalleslugere. Sæler kan øjes langs kysten.

Melder sulten sig, har Venø også sine lokale specialiteter. Så lille end øen synes, så kan der både bydes på lokalt dyrkede Venø kartofler, lam og de berømte Venø bøffer. Disse og meget andet kan nydes på Venø Kro, der ligger i Venø By med smuk udsigt over vandet.

Tæt herved, ved havnefronten, ligger Havnehuset, butik og cafe, hvor en kop kaffe eller en kold øl til en håndmad med smag af Venø kan indtages med sejlbåde som dekorativ baggrund. Hvis man holder af fisk og skaldyr, kan man ikke komme uden om smagen af de kendte VenØsters, der produceres på øen.

Efter en hel dag med frisk luft og oplevelser, er man fyldt med ro og fred. Når man stille har nydt solnedgangen, og mørket sænker sig, kan man gå til ro på Venø Camping, i lejet feriehus eller i en opredt seng på et af de privat udlejede værelser.

Gennem generationer har den lille plet landbrugsland i Limfjorden tiltrukket kunstnere og kulturpersonligheder. Det gør den stadig. 200 mennesker bor fast på Venø. Efterskolen henter hvert år næsten 100 unge hertil. Gæster kommer her mange af. Og de bringer minder med sig fra tidligere besøg.

Natur- og dyreliv

Venø har en smuk, og på trods af sin lidenhed afvekslende natur. Her er grønne marker og brune hedeflader, stejle skrænter og dejlige skovområder. Mod nord findes vandområdet Nørskov Vig, hvor der rører sig et sjældent rigt fugleliv.

Dette reservat er lukket for adgang i perioden 1. april – 15. juli. Ud over de mange sangfugle, vadefugle og måger ser man mange fasaner og harer. Også råvildt hører til øens fauna.


 


 

QUILTS OF DENMARK - ØER | Dyner og puder fremstillet i Danmark | Inspireret af danske øer.

Danske øer kollektionen er en hyldest til de mange smukke øer omkring Danmark.

Vores mål er, at du får den bedste søvn - og det skal dette danske kvalitetsprodukt hjælpe dig med.