Temprakon® | NEWEST TECHNOLOGY. BEST FROM NATURE.

Temprakon® er vores mest højteknologiske og avancerede produkt til dato. Teknologien er baseret på forskning og udvikling hos NASA, og anvendes i bl.a. rumdragterne, for at sikre astronauterne kan regulere deres kropstemperatur under de mest ekstreme forhold i rummet.

 

Søvn er afgørende for vores velvære, sundhed og energi i hverdagen. Temprakon® er udviklet baseret på den nyeste teknologi, viden om søvn - kombineret med det bedste fra naturen. Temprakon® supplerer kroppens temperaturzoner. Den ultimative serie af dyner, puder og toppers.

 

Du kan se alle Temprakon® produkter her.

 

 

 

 

Fås også til den
ny generation

Temprakon® puder og dyner fås også i baby og junior størrelse. Så den ny generation kan få en god start på livet - de har også brug for en god nattesøvn.

 


HEAT ZONE

En af kroppens måder at sikre en konstant temperatur på er varmestråling fra hudens overflade. Kroppen sender varme til huden, som derefter udsendes som strålingsvarme. Mens du sover, ændrer din krop temperatur og kroppen har et skiftende behov for at slippe af med varmen. En konstant temperatur sikrer en mere jævn og rolig nats søvn.

BREEZE ZONE

Kroppen regulerer også temperaturen gennem fordampning fra huden. Den sender varmen til hudens overflade, og her frigives det som fugtighed - hvilket ofte bliver til mere end 1/2 liter væske om natten. Det er derfor vigtigt, at dyner og puder kan absorbere fugt og lede det væk fra kroppen.

SLEEP ZONE

Temprakon® er en ekspert i bedre søvn. Vi kalder det 360˚ performance søvn. Det handler om din søvn.

 

SIND: Din mentale tilstand, stress, humør, vaner og mental flow.

KROP: Dine fysiske behov, fitness, spise og motion vaner.

SENG: Dit sovemiljø med valg af dyner, puder og madrasser.

VÆRELSE: Dine omgivelser med lys, lyd og andre forstyrrelser.

 


THAT’S ONE SMALL STEP FOR MAN, 
ONE GIANT LEAP FOR MANKIND 


 

Nogle gange er den mindste innovation den største revolution. Temprakon® blev oprindeligt skabt med teknologien og mikrokapslerne fra NASAs rumdragter, der hjalp astronauter til at regulere temperaturen under ekstreme forhold i rummet. Temprakon® sætter nye standarder for dyner og puder - og har i mere end 15 år givet bedre søvn til tusindvis af forbrugere.

 

Temprakon® serien har taget rumteknologi til nye højder.

Et lille skridt tættere på den perfekte søvn.

 

Besøg brand-universet Temprakon® på www.temprakon.dk