Temprakon® | newest technology. best from nature. worlds best sleep.

Temprakon® er vores mest højteknologiske og avancerede produkt til dato. TempraCool teknologien er baseret på forskning og udvikling hos NASA, og anvendes i bl.a. rumdragterne, for at sikre astronauterne kan regulere deres kropstemperatur under de mest ekstreme forhold i rummet.

Søvn er afgørende for vores velvære, sundhed og energi i hverdagen. Temprakon® er udviklet baseret på den nyeste teknologi, viden om søvn - kombineret med det bedste fra naturen. Temprakon® supplerer kroppens temperaturzoner. Den ultimative serie af dyner, puder og toppers.

TempraCool

TempraCool mikrokapselteknologi kontrollerer kropstemperaturen. Teknologien er både integreret i TempraDown-fyldet og våret. Zone -konceptet sikrer en ekstra køleeffekt, hvor det er mest nødvendigt. Hvis kroppen er for varm, absorberer mikrokapslerne varme, og hvis kroppen er for kold, afgiver de varme.

Nature & Technology

Temprakon® er skabt af de bedste materialer fra naturen og den nyeste teknologi for at give dig den bedst mulige søvn. Temprakon® er det første og originale koncept, der bruger NASA rumteknologi i dyner og puder til at holde kroppen ved samme temperatur hele natten. Temprakon® - fornemmelsen af et førsteklasses dunprodukt med den nyeste teknologi. Vi er nu i vores 4. generation og vil fortsætte udviklingen for at skabe verdens bedste søvn.

Du kan se alle Temprakon® produkter her.

 

 

 

 

 

 

THAT’S ONE SMALL STEP FOR MAN, 
ONE GIANT LEAP FOR MANKIND

Nogle gange er den mindste innovation den største revolution. Temprakon® sætter nye standarder for dyner og puder.

Temprakon® serien har taget rumteknologi til nye højder. Et lille skridt tættere på den perfekte søvn.