Quilts of Denmark® | Dyner og puder i verdensklasse

Quilts of Denmark® er vores mest kendte varemærke - ikke mindst for den meget høje kvalitet, som alle produkter under dette brand udstråler. Som navnet antyder, er de fleste af vores dunprodukter fremstillet på vores danske fabrik, der er placeret i Vamdrup, der ligger i det sydlige jylland.

 

Der er forskellige serier og varemærker under brandet. Dozy® er specielt udviklet til de små poder, der også fortjener det allerbedste sovemiljø. Derudover har vi også HAPPY kids serien, der dog primært anvendes til kampagnevarer, der flotter sig på både pris og kvalitet.

 

I 2019 startede vi på at udvikle en ny serie under Quilts of Denmark® kaldet Danske Øer. Serien er en komplet dyne- og pudeserie, der hylder de danske øer, med det bedste fra dansk design og produktion. Produkterne kom på hylderne henover sommeren og efteråret 2020.

 

Sidste nye skud på stammen er Butterfly Silk of Copenhagen, der byder på en lang række produkter i den allerbedste silke - både dyner, puder, sengetøj og lagner i det eksklusive materiale.

 

Du kan se alle Quilts of Denmark® produkter her.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Se mere om Quilts of Denmark® - Danske Øer på www.quiltsofdenmark.com