DOZY® - når kun det bedste er godt nok.

Som forældre, sover vi kun godt, når vi ved at vores børn gør det samme. DOZY® og Cozy by DOZY® er udviklet til de mindste - kvaliteten er helt i top - ligesom både mærkninger og certificeringer har været i fokus i hele udviklingsprocessen af brandet, der idag er en del af Quilts of Denmark®.

 

Du kan se alle DOZY® og Cozy by DOZY® produkterne her.

 

DOZY® - makes your child sleep like a baby!

 

Alle produkterne er fremstillet i økologisk bomuld med en høj Thread Count, der betyder at kvaliteten og holdbarheden er helt i top. Dyner og puder er fyldt med de lækreste bløde dun, der giver en fantastisk komfort - og dermed baner vejen for en god nats søvn og dejlige drømme.

 

 

 

Vi har samlet en komplet produktserie med de absolut fleste certificeringer, lige fra GOTS på sengestøjet - til at dyner og puder er både Svanemærket og anbefalet af Astma Allergi foreningen. Våret er tætvævet og naturligvis NOMITE mærket, hvilket sikrer at husstøvmider ikke kan trænge ind i fyldet. Dunfyldet er også højt certificeret med bl.a. DownaFresh, der betyder at det både er varmebehandlet og vasket, så det ikke indeholder hverken støvmider eller andre allergifremkaldende stoffer - og DownPass, der sikrer at dyrevelfærden er blevet tilgodeset på allerbedste vis. Oeko-Tex er standard på alle vores produkter, og selvfølgelig heller ikke nogen undtagelse i denne produktlinje.

Bæredygtige dyner

Selvom Svanemærkningen betyder at miljøpåvirkningen ved produktionen er minimal, er der jo intet der overgår genbrug - og da vi giver hele 10 års garanti på dynerne... så kan du med rigtig god samtidighed sagtens lade dem gå i arv - for børnenes skyld!