DOZY® | når kun det bedste er godt nok

Som forældre, sover vi kun godt, når vi ved at vores børn gør det samme. DOZY® er udviklet til de mindste - kvaliteten er helt i top - ligesom både mærkninger og certificeringer har været i fokus i hele udviklingsprocessen af brandet, der idag er en del af Quilts of Denmark®.

Alle produkterne er fremstillet i økologisk bomuld med en høj Thread Count, der betyder at kvaliteten og holdbarheden er helt i top. Dyner og puder er fyldt med de lækreste bløde dun, der giver en fantastisk komfort - og dermed baner vejen for en god nats søvn og dejlige drømme.

Du kan se alle DOZY® produkterne her.

 

 

 

 

 

 

 

Vi har samlet en produktserie med de absolut fleste certificeringer. Dyner og puder er både Svanemærket og anbefalet af Astma Allergi foreningen. Våret er tætvævet og naturligvis Nomite mærket, hvilket sikrer at husstøvmider ikke kan trænge ind i fyldet. Dunfyldet er også højt certificeret med bl.a. DownaFresh greenLine, der betyder at det både er varmebehandlet og vasket, så det ikke indeholder hverken støvmider eller andre allergifremkaldende stoffer - og DownPass, der sikrer at dyrevelfærden er blevet tilgodeset på allerbedste vis. Oeko-Tex er standard på alle vores produkter, og selvfølgelig heller ikke nogen undtagelse i denne produktlinje.

Et arvestykke

Selvom Svanemærkningen betyder at miljøpåvirkningen ved produktionen er minimal, er der jo intet der overgår genbrug - og da vi giver hele 10 års garanti på dynerne... så kan du med rigtig god samtidighed sagtens lade dem gå i arv - for børnenes skyld!

 

 

 

OEKO-TEX® har i 2022 opdateret deres logo. Du vil derfor i en periode både kunne finde materialer og produkter med det gamle logo og det nye logo. Certificeringen og betydningen er der ikke lavet om på.

Det nye logo: