Etiske standarder

Fokus på miljøet, dyrevelfærd og god etik er værdier, som vi aldrig går på kompromis med, og de udgør et fast fundament i alle led af vores produktion. Alle vores produkter er baseret på naturmaterialer som bomuld, dun og fjer. Vi kunne ikke selv sove godt om natten, hvis ikke vi havde sikret os ordentlige forhold for både dyr, mennesker og natur, som direkte eller indirekte er en del af vores produktionsprocesser.

 

Hos Quilts of Denmark lægger vi mange ressourcer i både at sikre kvaliteten af vores produkter, samt at alle led i vores produktion lever op til høje, internationale, etiske standarder. Som medlem af organisationen SEDEX er NorviGroup Denmark faciliteterne i Sydjylland auditeret efter SMETA (Sedex Members Ethical Training Audit) systemet. Auditten gennemføres hvert tredje år af en uafhængig tredjepart. Vi forventer desuden, at vores leverandører underkaster sig samme SMETA audit, eller tilsvarende fra BSCI (Business Social Compliance Initiave). Som forhandler eller forbruger af vores produkter, kan du derfor være forvisset om at produktionen og hele leverandørkæden opererer på etisk forsvarlig vis.

 


Dyrevelfærd

Vi tager skarp afstand for al dyremishandling, herunder plukning af dun og fjer fra levende dyr. Vi mener at vanrøgt af dyr bør bekæmpes på alle niveauer og lægger mange ressourcer i at sikre velfærden for de fugle, vores fjer og dun kommer fra. Alle vores dunprodukter er certificeret af DOWNAFRESH®/DAUNASAN®, som er garant for et auditeret sporingssystem af dunfyldet og din garanti for, at det overholder al gældende lovgivning om dyrevelfærd og etik.

Downpass 2017

Downpass 2017 er en kvalitetskontrol, som samtidig dokumenterer, at dun og fjer fra vandfugle som ænder og gæs, der bruges til fyldmateriale i tøj, outdoor equipment og dyner og puder, er fremskaffet på etisk forsvarlig vis. Vi var de første i Danmark, der fik denne certificering.

  1. Vi anvender ikke dun og fjer der er plukket fra levende dyr
  2. Vi anvender ikke dun og fjer fra fois gras (tvangsfodrede) gæs
  3. Vi dokumenterer fuld sporbarhed og monitorerer opdrætterne

Vælg altid dyner og puder med Downpass logoet - så kan du også sove godt om natten.

Læs mere om Downpass 2017 her.

 


Grøn energi

Vi anvender GRØN energi i hele produktionen i Vamdrup. Det betyder meget for os, at vi har en forretning, der bidrager til et sundere miljø - ikke mindst for de kommende generationer.