Corporate Social Responsibility

Hos Norvigroup Denmark  Quilts of Denmark tager vi vores samfundsansvar alvorligt. Det betyder at vi beskæftiger personale med forskellige etniske og kulturelle baggrunde. Vi har rigtig gode erfaringer med at blande mennnesker fra både Nord, Syd, Øst og Vest - og så går det godt i tråd med vores værdier; Ansvar, Respekt og Glæde.

I dagligdagen tænker vi nok ikke så meget over det, men i disse tider - hvor Verden er af lave - kan vi ikke undgå at bemærke, at vi også her i virksomheden er berørte i forskelligt omfang af den forfærdelige situation i Ukraine.

Donation til Ukraine

Vi har fået muligheden for at donere Sleeping Kits til de mange Ukrainere der er på flugt fra krigen. EDFAs (European Down and Feather Association) samarbejdspartner sørger for den videre distribution til de Ukrainske flygtningecentre i Polen. Vi har fået støtte og opbakning til projektet fra både vores transportør (LEMAN) samt vores leverandør af tryksager (InPrint).

Tirsdag i uge 11 har vi pakket og klargjort 320 Sleeping Kits på vores lager i Hammelev. Vi har valgt nogle varme duntoppers, der både kan anvendes som madrasser og dyner, samt sengetøj i 100% bomuld - Pale Pink er valgt ud fra farvens betydning, der bl.a. kan beskrives som:

 

Farven pink repræsenterer omsorg, medfølelse og kærlighed. Den står for ubetinget kærlighed og forståelse og forbindes med det at give og modtage omsorg. I farvepsykologi er pink eller lyserød et tegn på håb. Det er en positiv farve, der inspirerer varme og trøstende følelser. Den giver følelsen af, at alt nok skal gå godt eller blive okay. - Kilde: www.farvernesbetydning.dk

 

På alle emballagerne har vi sat en label på med en lille hilsen på både engelsk og ukrainsk, der er sponseret af InPrint.

 

 

Tilbagemelding fra EDFAs samarbejdspartner:

 

"Dear NorviGroup,

we are very happy about your generous donation and thank you and your team so much for your kind support.

The Sleeping Kits are exactly what is needed most at the moment. Really great. We have notified our distribution partner of the arrival of your delivery.

Also in the name of the people who will benefit from your donation a heartfelt “thank you”.

 

With kind regards,

Michaela Gnass

Dibella GmbH"