Selve fabrikken


Produktion

Quilts of Denmark er en dansk virksomhed. Langt de fleste af produkterne bliver til på vores fabrik i Vamdrup og bærer således Made in Denmark mærket. At have produktionen under eget tag, betyder først og fremmest at vi har rigtig god kontrol over den og kan sikre, at kvaliteten altid lever op til de høje standarder, som vi har sat.

Lager

Vi har lagerfaciliteter i forbindelse med fabrikken i Vamdrup, samt et stort højlager i Hammelev, hvor vi hver dag ekspederer ordrer til hele Verden. I højsæsonen har vi ofte brug for ekstern lagerkapacitet, hvilket logistik afdelingen styrer således at vi kan præstere en kortere leveringstider på størstedelen af vores store sortiment. Det gælder både for vores egne brands samt private label produkterne.

 


Made in Denmark

Du får hvad du betaler for - og med produktion i Danmark er du sikret høj kvalitet, hvilket er med til at fastholde danske arbejdspladser nu og i fremtiden. Der er ordnede arbejdsforhold og du har vished om at minimumslønningerne er overholdt.

Vi har desuden stor respekt for dyrevelfærden, hvorfor vi også er Downpass certificeret - hvilket giver 100% sporbarhed og er din garanti for at dun og fjer kommer fra dyr, der er opdrættet under ordentlige forhold. Vi går ind for åbenhed og deklarerer alle vores egne produkter med det faktuelle indhold - det synes vi er mest fair.

I og med produktionen ligger i Danmark, har vi mindre transport og kan dermed reducere udledningen af CO2 på alle de varer vi sælger i Danmark.