Tunø Dyner og Puder

Højkvalitets dyne- og pudeserie fra Quilts of Denmark® med fyld af 100% hvide gåsedun, der giver serien en ekstrem høj bæreevne. Våret er fremstillet i den fineste satin vævede 50% bomuld og 50% lyocell (TENCEL™). Lyocell er et bæredygtigt naturmateriale, som blandt andet bliver brugt i sportstøj, da det har nogle fantastiske fugt og sved transporterende egenskaber. Lyocell føles ligesom en blød bomulds satin.

TUNØ puden er en 3-kammer pude, hvor der er store og bløde gåsedun i de yderste kamre og småfjer i midten for at give ekstra støtte.

 

 

 

 

 

Læs mere om TENCEL™ her!

(Linket åbner i nyt vindue og er på Engelsk)

 

 


 

Gådedun

50% lyocell / 50% bomuld

Satin

TC 395

 


Danske Øer

Quilts of Denmark® hylder de danske øer, med dejlige dyner og puder i den bedste kvalitet. Alle dyner og puder i Ø-serierne fremstilles på dynefabrikken i Vamdrup, der ligger 15 km syd for Kolding.

Se alle Ø-sortimenterne her

 


TUNØ

- Tid til at være til

 

Ifølge Tunbo’erne selv, byder Tunø på ren magi, hvor du bl.a. kan gå på skattejagt i den flotte natur. Tunø er en bilfri ø med masser af muligheder for at komme rundt, hvis du medbringer din cykel og vandrestøvler.

 

Tunø er en ø der ligger mellem Samsø og Jylland. Færgeforbindelsen går via Hov, hvor Tunøfærgen har hjemsted. Sejltiden tager ca. en time.

En god havn, dejlig teltplads og badestrand kan Tunø også byde på. Øen har en sjælden, smuk og afvekslende natur med stejle klinter, strandenge og helt urørt mose og skovarealer. Det højeste punkt er Bjerget med sine 24 meter, hele øen er på ca. 3,5 km2 og der er en sti øen rundt.

Noget af det første man bemærker når man er ankommet til Tunø er boderne med frugt og grønt. Det er muligt at købe lokale friske råvarer til et lækkert måltid. Fra de berømte nye Tunø kartofler i maj-juni og saftige røde jordbær - til efterårets og vinterens gulerødder, kål og rodfrugter. Tunø er begunstiget af et mildt klima af det omkringliggende hav, der giver rigtig gode betingelser for produktion af stort set alle former for grøntsager og frugt.

Strandene varierer fra brede børnevenlige sandstrande med lavt vand langt ud. Der er også de lidt dybere, og andre steder mere stenede strande, hvor der til gengæld er super gode fiskemuligheder.

De mange kilometer kyststrækning betyder, at der aldrig er problemer med overfyldte strande, og de korte afstande at der er mulighed for ideel placering i forhold til vind og vejr. På Tunø findes en ubeskrivelig smuk og meget afvekslende natur, der byder på rigtig mange oplevelser og masser af muligheder for aktiviteter.

De korte afstande på Tunø gør øen ideel til cykelferie. Der er en god asfaltvej ned gennem midten af øen, men snyd ikke dig selv for en cykletur på de små markveje. Køer og får står fredeligt og nyder sommeren på marken, mens fuglene giver koncert.


 


 

QUILTS OF DENMARK - ØER | Dyner og puder fremstillet i Danmark | Inspireret af danske øer.

Danske øer kollektionen er en hyldest til de mange smukke øer omkring Danmark.

Vores mål er, at du får den bedste søvn - og det skal dette danske kvalitetsprodukt hjælpe dig med.