Skarø Dyner

Quilts of Denmark® hylder den lille ø med en lille serie af helårsdyner - i høj kvalitet - der er fremstillet i 100% økologisk bomuld og fyldt med de fineste hvide gåsedun med en høj bæreevne. Serien omfatter kun enkeltdyner i én varmeklasse.

 

 


 

Gåsedun

100% økologisk bomuld

Super Cambric

TC 280

 


Danske Øer

Quilts of Denmark® hylder de danske øer, med dejlige dyner og puder i den bedste kvalitet. Alle dyner og puder i Ø-serierne fremstilles på dynefabrikken i Vamdrup, der ligger 15 km syd for Kolding.

Se alle Ø-sortimenterne her

 


SKARØ

- En lille perle i det sydfynske øhav

På Skarø bor der under 30 beboere, men øen har både egen is, røgeri, kunsthåndværk og spisesteder. Bymidten består af smukke bindingsværkshuse og gårdene ligger om byens gadekær. En naturperle med strandenge, diger og en flot udsigt.

 

Skarø ligger ved udmundingen af Svendborgsund og betjenes af samme færgeforbindelse som Drejø.  Øen har omkring 30 indbyggere. Takket være de hyppige færgeafgange er der mange der benytter sig af en endagstur til øen.

Skarø er en flad moræneø, hvor det højeste punkt er vesterbjerg, derligger 250 meter nordvest for kapellet. Store dele af øen er landbrug, og kun få steder er arealerne overladt til naturen. Det gælder også den sydflige del af øen, vest for Kalveodde og særligt mod nordvest, syd for Skarø Odde. Revet, der rager en kilometer ud fra øen i nordlig retning, er iøjnefaldende på grund af den smalle sandrevle der stikker op over havet hist og her.

Skarø By, der ligger centralt placeret få hundrede meter fra havnen er  en utrolig charmerende lille landsby, der består af smukke bindingsværkshuse, og gårdene ligger stadig to og to om byens gadekær. Skarø Kirke er beliggende på øens højeste punkt med fin udsigt over øhavet.

På Skarø er naturen den største attraktion med flade kyster og store kampesten. En lille ø, der med strandenge, diger, sandrev og udsigter gør en ø-dag til en dejlig oplevelse. Trampestier tværs over marker og langs kysterne gør det let at udforske øen til fods eller på cykel.


 


 

QUILTS OF DENMARK - ØER | Dyner og puder fremstillet i Danmark | Inspireret af danske øer.

Danske øer kollektionen er en hyldest til de mange smukke øer omkring Danmark.

Vores mål er, at du får den bedste søvn - og det skal dette danske kvalitetsprodukt hjælpe dig med.