Samsø Dyner og Puder

Kvalitetsserie af dyner og puder, der er fremstillet i 100 % økologisk bomuld med fyld af den reneste, varmebehandlede moskusdun og små fjer. SAMSØ dynerne fås i tre varmeklasser som enkelt- og dobbeltstørrelse - i både standard og ekstra længde.

I udviklingen af SAMSØ puden, er der tænkt på det hele. Du får en dejlig, blød og fyldig pude, hvor der er tænkt på miljøet, dyrene og dig. Der er ikke en pude i Danmark, hvor man har gjort mere for at du får en skøn nattesøvn. Puden fås i tre højder.

SAMSØ er desuden den serie, der har flest certificeringer og godkendelser i forhold til at være allergivenlig og bæredygtig.

Serien er både svanemærket og certificeret i samarbejde med Astma-Allergi Denmark. Derudover er serien - som de øvrige Ø-sortimenter - naturligvis DownPass, Oeko-Tex Standard 100 Klasse 1, Nomite og Downafresh GreenLine certificeret.

SAMSØ serien leveres i en lækker taske, der er lavet af genbrugsmateriale.

 

 


 

Moskusdun

100% økologisk bomuld

Super Cambric

TC 280

 


Danske Øer

Quilts of Denmark® hylder de danske øer med dejlige dyner og puder i den bedste kvalitet. Alle dyner og puder i Ø-serierne fremstilles på dynefabrikken i Vamdrup, der ligger 15 km syd for Kolding.

Se alle Ø-sortimenterne her

 


SAMSØ

- Danmarks vedvarende energi ø

Samsø og havet omkring øen indbyder til en vidunderlig blanding af dyb afslapning i rolige omgivelser og herlige ferieaktiviteter. Strandene varierer fra brede børnevenlige strande med lavt vand til det lidt dybere, og andre steder mere stenede strande, hvor der til gengæld er gode fiskemuligheder. Overalt er vandet krystalklart, og den lange kyststrækning betyder, at strandene aldrig er overfyldte.

 

Samsø er velkendt for sine processor i forhold til vedvarende energi og bæredygtighed. Derfor er det heller ikke tilfældigt at vi har valgt denne ø til vores mest allergivenlige dyner og puder, der er udført i økologisk bomuld med varmebehandlede allergi-dun.

 

Samsø har en størrelse på 114 km2, og på dette areal findes en ubeskriveligt smuk og meget afvekslende natur, der byder på mange oplevelser og muligheder for aktiviteter. Landskabet og de korte afstande gør Samsø ideel til cykelferie.

Samsø blev i 1997 udnævnt til Danmarks Vedvarende Energi Ø

Ved udnævnelsen var målet at gøre Samsø selvforsynende med vedvarende energi og skabe et demonstrationsvindue for tidens godkendte teknologier.

Samsø er fuld af gamle, idylliske bondegårde. Energiakademiets moderne langhuse viser dog, at tiden ikke er gået i stå. Øen er med på moden med nye varmepumper, hørisolering og energiløsninger, der luner på bankkontoen. ”På Samsø siger vi, at vi skal knibe kulden, så varmen bliver inde længst muligt!”, fortæller Jan Jantzen fra Energiakademiet.

Energiakademiets udvendige æstetik kan synes kølig i sit samlede udtryk. De lange zinktage er samlet med fire gavle, der løfter sig op som smarte skorstene. Det er en lavteknologisk løsning på naturlig ventilation, fordi varmen altid stiger opad.

Bygningerne har ikke brændeovne eller oliefyr, men er koblet på det lokalejede, halmfyrede fjernvarmeværk, som ligger lige uden for Ballen by. Foruden det har bygningerne en smuk, blygrå overflade, som har to solcelleanlæg, der forsyner stedet med elektricitet.


 


 

QUILTS OF DENMARK - ØER | Dyner og puder fremstillet i Danmark | Inspireret af danske øer.

Danske øer kollektionen er en hyldest til de mange smukke øer omkring Danmark.

Vores mål er, at du får den bedste søvn - og det skal dette danske kvalitetsprodukt hjælpe dig med.