Morbærsilke er et naturprodukt til gavn for dig​​

NorviGroup Denmark A/S forhandler et stort udvalg af produkter fremstillet i morbærsilke, der anerkendes som værende en af de højeste silkekvaliteter på markedet. Produkterne forhandles i de førende butikker indenfor faghandlen, samt udvalgte kædebutikker i dagligvarehandlen som f.eks. COOP og Bilka.

”Mulberry silk” kaldes på dansk morbærsilke og er betegnelsen for den bedste silkekvalitet på markedet. Den kommer fra silkelarver, der opdrættes i kontrollerede opdræt. Du kan altså være sikker på, at vores produkter fremstilles under ordnede forhold, der kun er til gavn for dig og dit helbred.

Vi tilbyder forskellige produkter i morbærsilke

I sortimentet finder du alt fra sengesæt til dyner og puder. Fælles for alle produkterne er, at de er af høj kvalitet. Morbærsilke er nemlig særlig kendt for at være utrolig slidstærkt, hvilket gør produkterne meget holdbare. Derudover støver silke ikke, hvilket især er godt for allergikere.

De silkeprodukter, som du finder i vores sortiment, fremstilles udelukkende af 100% morbærsilke, og selve fremstillingsprocessen foregår uden brug af kemikalier. Dette sikrer, at vores produkter er af absolut højeste kvalitet og ikke indeholder skadelige stoffer. Derfor er silkeprodukter ideelle til både børn eller voksne der lider af allergi.

 

Komfort | Luksus | Velvære