Info om silke - og silkekvalitet

Kinesisk silke er berømt over hele verden for sin høje kvalitet og de mange unikke egenskaber. Vores silkeprodukter fremstilles udelukkende af 100% økologisk Morbærsilke/Mulberry silke, og selve fremstillingsprocessen foregår uden brug af kemikalier. Det sikrer, at vores silkedyner og silkesengetøj er af absolut højeste kvalitet.

Du kan finde mere information under de enkelte produkter.

​Hvad er silke?

Mulberry silke - eller på dansk morbærsilke - er betegnelsen for den bedste silkekvalitet. Den kommer fra silkelarver, der opdrættes i fangenskab under meget kontrollerede forhold. Larverne stammer fra sommerfuglen (møl) – Bombyx mori, som ikke kan flyve, er blind og hvis eneste formål er at lægge æg, som kan sikre den næste generation af silkesommerfuglelarver.

Morbærsilke kommer fra silkesommerfuglelarver, hvis føde består af friskhakkede morbærblade. Morbærsilke er hvid og blød – kort og godt den kostbareste silke som findes. Morbærsilke er også kendt som ”dyrket silke” eller ”bombyx silke”, men mulberry silke er den mest anvendte betegnelse.​

Vi er din garanti for 100% Mulberry silke

​Er du på udkig efter et sovemiljø i silke, der er både luksuriøst, meget holdbart og fremstillet af den fineste silke, så kig efter silkesengetøj fremstillet af 100% Mulberry silke og silkedyner med 100% Mulberry silkefyld. Det har du garanti for, hvis du køber et Butterfly Silk of Copenhagen silkeprodukt.

Vild-silke

Tussah silke kommer fra larver, som spiser egeblade, og hvad de kan finde i naturen. Kendes også som vildsilke. Tussah silke er mere hård og ujævn end morbærsilke.

 


Ti gange stærkere end bomuld

​Silke er ca. 10 gange så stærk som bomuld og ca. 2-3 gange så stærk som uld. Endvidere er silke brandhæmmende. Silke ”støver” ikke, som bomuld gør, da bomulden er fremstillet af mange små fibre, som let frigives ved brug.

 


Den kinesiske silkeby Suzhou

Alle vores silkeprodukter kommer fra Suzhou (Xuzhou), der er kendt som silkebyen med den bedste kvalitet af silke. Silkedyner, silkepuder, silkesengetøj, rullemadrasser med silkefyld, silketæpper m.v. - vi har det største sortiment og er således den førende importør af silkeprodukter fra Kina. Alle silkeprodukterne er underlagt ISO certificering 9001, som sikrer en ensartet produktion og den bedste kvalitet. Vi samarbejder kun med de absolut bedste producenter i Kina.

Vores silkedyner og silkesengetøj er Øko-Tex Standard 100 certificeret.

 

Komfort  |  Luksus  |  Velvære