Femø Dyner og Puder

Dyne- og pudeserie i god slidstærk kvalitet, hvor vi bruger moskusdun med en høj bæreevne i dynen - og andedun i puderne.

Femø dynen kommer med 90 % dejlige og bløde moskusdun og 10 % småfjer. Selve våret er i cambric vævet bomuld, som gør at man får en lidt tungere og kraftigere dyne. Og det kan du også tydeligt mærke, når du ligger med dynen. Så søger du en tung dyne, så skal du bare en tur til Femø.

Denne serie omfatter endvidere både 1- og 3-kammer puder. 3-kammer puden er fyldt med bløde andedun i de yderste kamre og småfjer i det midterste kammer for at give ekstra støtte. 1-kammer puden er fyldt med bløde andedun. Begge pudekonstruktioner fås i 3 forskellige højder, nemlig lav, mellem og høj.

 

 


 

Moskusdun (dyner)

Andedun (puder)

100% bomuld

Cambric

TC 233

 


Danske Øer

Quilts of Denmark® hylder de danske øer med dejlige dyner og puder i den bedste kvalitet. Alle dyner og puder i Ø-serierne fremstilles på dynefabrikken i Vamdrup, der ligger 15 km syd for Kolding.

Se alle Ø-sortimenterne her

 


FEMØ

- Hvor himlen kysser jorden

Femø er den ø i Smålandshavet, der ligger længst væk fra fastlandet. Med sit smukke og kuperede “bjerglandskab” samt sine 22 meter over havets overflade, er det også det sted i Smålandshavet, hvor du – i mere end en forstand – kommer tættere på himlen.

 

Femø er et trygt og overskueligt samfund, som ligger midt i Smålandshavet. Her er fred og ro, ren luft, god plads, sandstrande og stjernehimmel. Her er et stærkt fællesskab og en aktiv befolkning, der tager imod gæster og nye beboere med åbne arme. Vi fryder os tit over alt det, vi er fri for.

Øen er med sit bakkede morænelandskab den mest kuperede af øerne i Smålandsfarvandet. Øen er delt i to af et meget lavtliggende inddæmmet område, Bækkenet, der delvist ligger under havets overflade.

Selvom de dyrkede arealer i dag er lagt sammen til større enheder, vidner de mange levende pilehegn om, dengang Femøs jorder var opdelt i smalle lodder, der i vifteform bredte sig ud mod kysten. Et så velbevaret kulturhistorisk landskab med stjerneudstykning ses kun sjældent og er derfor lidt af et særkende for Femø.

Rundt omkring på øen er der spor efter øens gamle frugtplantager i form af hyggelige frugthaver. Her er mange forskellige gamle pære-, blomme- og æblesorter, heriblandt Femø renette. Det milde klima gør også, at der er mange eksotiske træer som f.eks. figener, mandler og ferskener.


 


 

QUILTS OF DENMARK - ØER | Dyner og puder fremstillet i Danmark | Inspireret af danske øer.

Danske øer kollektionen er en hyldest til de mange smukke øer omkring Danmark.

Vores mål er, at du får den bedste søvn - og det skal dette danske kvalitetsprodukt hjælpe dig med.