Drejø Dyner

Dyneserie i høj kvalitet der er fremstillet i den fineste batistvævede bomuld med fyld af lækker moskus dun. Serien er udviklet specielt til dig, der har det varmt og sveder en del om natten - men som gerne vil have en dyne som virker fyldig og dunblød. Dynen er konstrueret så overskydende varme og fugtighed hurtigt transporteres væk fra kroppen og dermed opnås en roligere og mere behagelig søvn. Det er felterne uden fyld i hver kassette, der giver dynen sin ventilerende egenskab.

 

 


 

Moskusdun

100% bomuld

Batist

TC 329

 


Danske Øer

Quilts of Denmark® hylder de danske øer, med dejlige dyner og puder i den bedste kvalitet. Alle dyner og puder i Ø-serierne fremstilles på dynefabrikken i Vamdrup, der ligger 15 km syd for Kolding.

Se alle Ø-sortimenterne her

 


DREJØ

- Øen med de hvide hjorte

Indtil år 1535 måtte Drejøs beboere sejle til Ærøskøbing for at komme i kirke. Efter en tragisk hændelse, hvor to dåbsselskaber forliste i farvandet mellem Drejø og Ærøskøbing, og alle ombordværende druknede, gav kong Christian lll Drejøboerne lov til at bygge deres egen kirke på øen.

Drejø By er en idyllisk landsby med flere smukke bindingsværkshuse- og gårde, der overlevede en omfattende brand i 1942. Det siges, at en uforsigtig tækkemand, der bankede sin pibe ud, var skyld i branden. Gammel Havn på nordsiden - der anses som Drejøs absolutte perle - bør også ses, og det bedste sted at bade er Bækkildestrand på sydsiden.

Midt i Det Sydfynske Øhav ligger Drejø med sine ca. 70 indbyggere. Øen ligger lige langt fra Ærø, Fyn og Tåsinge, og derfor opstod udtrykket, at Drejø ligger "midt i verden".

Drejø har et areal på 4,26 km², med en længde på 5 km og en bredde på 2 km. Øen er en del af Svendborg Kommune.

Der er fast færgeforbindelse fra Svendborg og Skarø med M/F Højestene, med en overfartstid på ca. 5 kvarter.

Drejø er en fredfyldt ø med et varieret terræn, hvor der er meget højt til loftet. Øen huser både hvide dådyr - og kreative øboere, der ofte bryder ud i sange, som øbovalsen ”Smil til en øbo” eller bryllupsvisen ”Drejøkvindernes pris”.

Her er gode fiskemuligheder og vandrestier til dig der søger at være aktiv i naturen, men også et fristed for dig der nyder at bade ved stranden.


 


 

QUILTS OF DENMARK - ØER | Dyner og puder fremstillet i Danmark | Inspireret af danske øer.

Danske øer kollektionen er en hyldest til de mange smukke øer omkring Danmark.

Vores mål er, at du får den bedste søvn - og det skal dette danske kvalitetsprodukt hjælpe dig med.