Silkedynen gav atter varmen og sikrede en god nattesøvn

 

Skiundertøj, tykke sokker, gåsedynsdyne, ulddyne og ovenpå det et tæppe – ikke engang det var nok til, at 68-årige Børge Nielsen kunne holde varmen om natten.

 

Jeg har prøvet alverdens ting uden de helt store resultater, fortæller Børge Nielsen fra Vammen nord for Viborg, men så læste jeg tilfældigt om silkedynens mange gode egenskaber i Ældre Sagens blad. Min kone og jeg blev enige om, at købe en silkedyne, og det har vist sig at være en rigtig god investering. Jeg kunne allerede den første nat mærke tydelig forskel. Det var slut med kolde tæer, for silkedynen varmer mere, og alt i alt får jeg en meget bedre nattesøvn.

 

Børge Nielsen og Hanne Elkjær har på egen krop oplevet silkedynens mange gode egenskaber, så nu er rullemadrasser, lagner og sengelinned også blev udskiftet med 100% morbærsilke fra Butterfly Silk of Copenhagen

 

 

I oktober 2008 blev Børge Nielsen ramt af en ondartet virus i rygmarven, hvilket resulterede i en lammelse fra livet og nedefter.

 

Jeg havde i nogle dage følt mig lidt sløj og øm i hele kroppen, men jeg var hurtigt på højkant igen. Det mindede om symptomer på influenza, men skulle vise sig at være langt mere alvorlig. Efter en uge fik jeg det atter rigtig dårligt. Til sidst kunne jeg ikke stå på benene og blev indlagt på Viborg Sygehus, hvor man konstaterede, at jeg gennem luften havde fået en virus, der havde lammet nervebanerne i ryggen. Jeg kunne bevæge mine ben lidt, men havde ingen kontrol over dem eller styrke i dem. For at styrke immunforsvaret blev jeg behandlet med antistof, men skaden var sket, så efterfølgende måtte jeg igennem intensiv genoptræning for at genvinde førligheden. Jeg har stadigvæk problemer med balancen, så tre gange om ugen må jeg til genoptræning.

 

Kulde er med til at forværre Børge Nielsens situation, så han må hele tiden sørge for at være klædt varmt på også om natten. Her har silkedynen, der er temperaturregulerende, det vil sige sval om sommeren og lun om vinteren, vist sig at være den helt rigtige vej til en god og ikke mindst lun nattesøvn. En silkedyne fra Butterfly Silk of Copenhagen ånder langt bedre end en dundyne, hvilket sikrer en bedre og helt unik ventilation. Silkedynen, hvor såvel bolstret som fyldet består at 100% morbærsilke, absorberer og borttransporterer helt naturligt den fugt, som kroppen frigiver i løbet at natten.

 

Man føler sig godt tilpas under en silkedyne, der smyger sig om kroppen. Det er ren velvære. Jeg begyndte med en helårsdyne på 1000 g, men har fundet ud af at den optimale løsning for mig er en silkedyne på 2200 g og i ekstra længde, det vil sige 140x220 cm, så jeg kan få mine ben og fødder pakket godt ind.

 

Børge Nielsens hustru Hanne Elkjær har også skiftet dundynen ud med en silkedyne.

 

Da jeg lå med en almindelig dundyne følte jeg, at mine fødder blev klamme. Det problem har jeg ikke oplevet med silkedynen. Vi er så begejstrede for at sove i silke, at vi nu også har købt lagner, sengetøj og rullemadrasser i silke fra Butterfly Silk of Copenhagen.

 

KOMFORT  |  LUKSUS  |  VELVÆRE