Askø Dyner

Quilts of Denmark® hylder ASKØ med en komplet dyneserie i høj kvalitet, der er fremstillet i den fineste batist vævede bomuld med fyld af moskusdun. Serien omfatter alle de gængse størrelser og varmeklasser.

 

 


 

Moskusdun

100% bomuld

Batist

TC 329

 


Danske Øer

Quilts of Denmark® hylder de danske øer med dejlige dyner og puder i den bedste kvalitet. Alle dyner og puder i Ø-serierne fremstilles på dynefabrikken i Vamdrup, der ligger 15 km syd for Kolding.

Se alle Ø-sortimenterne her

 


ASKØ

- Vandudsigt, charme og ekstra lys overalt

Askø er smukkest, når frugttræerne blomster om foråret, når badevandet er tilpas om sommeren, eller når boderne er fulde af ny høstet frugt. Sensommerens honning og alle de særlige produkter, som de fastboende laver i pagt med naturen og miljøet.

 

Askø er med sine kun 4 meter over havet - som højeste punkt - meget flad, hvilket gør øen utrolig velegnet til såvel cykel- og vandreture. Øen rummer et rigt fugleliv og børnevenlige strande. Hovedøen er forndet til Lilleø, med en 750 meter lang og smal dæmning, hvorfra der er en fantastisk udsigt til de andre øer i smålandshavet.

På kort tid kan du cykle eller kajakke begge øer rundt og nyde stilheden. Når æbletræerne blomstrer er øerne allersmukkest. Senere på sæsonen kommer de vilde brombær, hylden, havtorn og andre planter som er unikke for det nordiske køkken.

Et sandt fugleparadis med spændende vadefugle i de flade strandenge og rovfugle der kredser rundt efter deres næste bytte. Det store gamle sommerhusområde har karakter af skov og små stier overalt. Her finder du borde og bænke – de fleste med udsigt til vandet.

Hos købmanden står venlige frivillige og frister med lokale produkter, kaffe og kage, postkort, T-shirts og andre sjove ting. Askø museum og den lille kirke med sin gotiske altertavle er bestemt også et besøg værd.

Om sommeren får færgen ofte selskab af marsvin som leger, og sælerne ligger tit og hviler sig i havnen.


 


 

QUILTS OF DENMARK - ØER | Dyner og puder fremstillet i Danmark | Inspireret af danske øer.

Danske øer-kollektionen er en hyldest til de mange smukke øer omkring Danmark.

Vores mål er, at du får den bedste søvn - og det skal dette danske kvalitetsprodukt hjælpe dig med.