Glæd dig! Til efteråret kommer det nye Temprakon

Vi arbejder altid på at forbedre og optimere vores produkter, og Temprakon er selvfølgelig ingen undtagelse. Herunder kan du læse mere om det nye Temprakon, som vi begynder at sælge til efteråret.  

Hvad er nyt?

Outlast er nu på ydersiden

Det kølende Outlast materiale, som tidligere var under et lag bomuld, er nu flyttet ud på ydersiden af produkterne. På den måde kan effekten mærkes endnu tydeligere end før. Samtidig har vi på dynerne gjort arealet med Outlast bredere, så det er nemmere at få den ønskede effekt når du sover. Til gengæld er der kun Outlast på den ene side af dynerne, så du kan vælge, hvor direkte du ønsker at mærke den kølende effekt. På duntoppere og puder dækker Outlast det samme areal som tidligere, men er naturligvis også flyttet ud på ydersiden af produkterne.

Nyt fantastisk fyld

I forbindelse med opdateringen af Temprakon produkterne, har vi også ændret fyldet. Den store nyhed i denne sammenhæng er, at fyldet nu er Downpass certificeret. Det er din garanti for at vi ikke bruger dun og fjer fra fugle, der er blevet behandlet dårligt. Desuden kommer alle dun og fjer fra europæiske fugle, hvor der ogå er styr på ordentlige arbejdsforhold for medarbejderne. Både dyr og personale skal have det godt.

Nyt moderne look

Fra efteråret vil du også kunne opleve et nyt udtryk på alt forpakning til Temprakon. Et luksuriøst og fantastisk produkt fortjener også en lækker indpakning. Derfor har vi designet en lækker canvas taske, som kan bruges til meget andet end blot at opbevare en dyne eller pude i. Størrelsen gør den velegnet som weekendtaske, shopping taske eller til at tage med på stranden om sommeren. Det tykke canvas materiale gør tasken utrolig slidstærk, og lynlåsen gør tasken nem at lukke.

Samme fantastiske funktioner

Nok har vi ændret en masse ting for at forbedre Temprakon produkterne, men de grundlæggende funktioner er stadig de samme. Ved at bruge Outlast-teknologien hjælper Temprakon-produkterne med at regulere din temperatur hele natten. Men hvad betyder det? Når du sover, ændres din kropstemperatur gennem natten. Normalt vil det resultere i, at du føler dig varm eller kold og måske får det dig til at vågne op. Outlast har skabt en teknologi, der er i stand til at absorbere den varme din krop producerer og derved reducere din kropstemperatur. Hvis du på et tidspunkt begynder at føle dig kold, vil den absorberede varme blive ført tilbage til din krop, hvilket hjælper dig med at få varmen igen. Pointen med denne teknologi er, at din krop ikke vil opleve ekstrem varme eller kulde, og derfor vil din søvn være mere afslappet og stabil, hvilket resulterer i, at du føler dig mere frisk og klar til en ny dag, når du vågner.