Fejø Dyner og Puder

Quilts of Denmark® hylder FEJØ med en eksklusiv dyne- og pudeserie, der er fremstillet af det fineste satin vævede bomuld med fyld af moskusdun – den høje kvalitet er understreget med en gylden piping/kant.

Puden er konstrueret med 3 kamre, hvor der er brugt de blødeste moskusdun i de yderste kamre og en blanding af småfjer og dun i det midterste kammer. Våret er det, som gør denne pude ekstra god. Det er syet med en panelkant som gør, at der kommer lidt mere højde på puden og bedre støtte - da den vil ligge tættere op af din skulder og nakke.

Sortimentet omfatter udover luksuspuden, helårsdyner i de gængse størrelser og varmeklasser.

 

 


 

Moskusdun

100% bomuld

Satin

TC 383

 


Danske Øer

Quilts of Denmark® hylder de danske øer, med dejlige dyner og puder i den bedste kvalitet. Alle dyner og puder i Ø-serierne fremstilles på dynefabrikken i Vamdrup, der ligger 15 km syd for Kolding.

Se alle Ø-sortimenterne her

 


FEJØ

- En del af æblernes ø

Fejø – frugt, idyl og ægte ø-autencitet! På den lille perle, der ligger bare 15 minutters sejlads fra Kragenæs på Lolland finder du både stor natur, idylliske småbyer og meget imødekommende øboere. Øen er kendt for sin lækre frugt og perlende cider.

 

Fejøs største attraktioner er gratis

Naturen er rig her, klimaet er lunt, udendørslivet blomstrer og folk har tid til at hilse på, og tale med hinanden. Børn færdes trygt, strandene er familievenlige og badevandet lunt.

Her er gastronomiske produkter i topklasse, som cider, most, frugt og frilandskød fra lam og kvæg, og i havet er der rejer og fisk. Det meste af året bugner vejboderne af frugt og grønt. Stemningen sættes af havet, frugtplantager, små bondehuse og frodige haver med sydlandske figner, mandler, morbær og ferskner.


 


 

QUILTS OF DENMARK - ØER | Dyner og puder fremstillet i Danmark | Inspireret af danske øer.

Danske øer kollektionen er en hyldest til de mange smukke øer omkring Danmark.

Vores mål er, at du får den bedste søvn - og det skal dette danske kvalitetsprodukt hjælpe dig med.