emoq® | MORE SLEEP. MORE LIFE.

Registrér dit emoq® produkt

Du kan se alle emoq® produkter her.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I soveværelset oplever du nogle af livets mest værdifulde stunder. Med din elskede. Med dine børn. Med dine drømme. Med en god bog.

emoq® skaber ro og harmoni i omgivelserne og er ren forkælelse for sanserne. Med emoq® bliver soveværelset husets skønneste rum, hvor du kan slappe af, lade op og bare nyde at være til.

Velvære
med lyst til livet

Hvis du vil få mest muligt ud af livet, skal du også få mest muligt ud af din nattesøvn. Med emoq’s udsøgte, bløde detaljer, der giver en dyb følelse af ro og velvære for krop og sjæl, er du sikret det ultimative inden for luksus søvn.

 

emoq® er gennemført kvalitet! Fra inderst til yderst og helt ned i mindste detalje. Vårets vævning, de fine syninger, kanter, lukninger, farvenuancer. Alt er designet i lækker emoq stil. Intet er overladt til tilfældighederne.

 

emoq® er en højprofileret serie af senge elementer udviklet i samarbejde med designer Christian Bjørn og Kirsten Fribert. Det luftige og diskrete design giver fred og harmoni til dine omgivelser for at give ren forkælelse for alle dine sanser. Med emoq® bliver soveværelset snart dit yndlingsværelse i huset, hvor du kan slappe af, genoplade batterierne og bare nyde at være. 

 

 

 

 

  • Luksus, velvære og forkælelse i alle detaljer. 

  • Passer smukt ind i soveværelset. 

  • Bløde, udsøgte materialer sikrer ultimativ søvnkomfort.

 

STOFFET SOM DRØMME ER GJORT AF

Læs om vores designproces